Contacteer ons   050/35 23 27 -  info@guidogeernaert.be Maak hier online uw afspraak -

Gratis check-up verzekeringen

Gratis check-up verzekeringen 

Beste klant,

"Beantwoorden de verzekeringen die ik vandaag heb nog aan mijn huidige levensomstandigheden?"

Een zeer terechte vraag waarop we u graag een antwoord bieden.

Weet jij nog waarvoor je verzekerd bent en waarvoor niet? De kans bestaat dat je bijvoorbeeld voor rechtsbijstand & diefstal nog niet verzekerd bent.
Of dat je verzekeringen niet meer aangepast zijn aan je huidige situatie.

De kinderen zijn het huis uit, je renoveerde of kocht een nieuwe woning, of jij en je partner vormen een nieuw samengesteld gezin … Ook dat heeft gevolgen voor je verzekeringen. 

Daarom nodigen we u bij deze graag uit om een afspraak te maken voor eenDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.van uw verzekeringsportefeuille.

Deze service is gratis, geheel vrijblijvend en, natuurlijk, in jouw voordeel!

Maak hier een afspraak
 

Welkom op onze website

Via deze website willen wij onze klanten ook via de digitale weg de service verlenen die ze van ons gewend zijn. De website is het verlengde van wat wij elke dag voor u doen in het kantoor. Namelijk ervoor zorgen dat de risico’s waar u dagelijks mee in contact komt zo goed mogelijk afgedekt zijn. Dit doen we door u te informeren (product- en andere nuttige info) maar ook door u met raad en daad bij te staan. (zie contactpagina’s, of onze chatfunctie)

Dicht bij onze klanten staan is een van onze belangrijkste doelstellingen, en deze website is een van de middelen die ons daarbij helpt.

brocomnl2

Lees meer

Actualiteit

Een eigen fuif organiseren, zorg dat je achteraf niet de pineut bent 21/11/2019 - Je kijkt er al naar uit. Je eigen fuif op oudejaarsavond. Je hebt een zaal gehuurd, er is een muziekinstallatie in de zaal, je doet beroep op een 10-tal  vrijwillige medewerkers en … minstens 100 vrienden en kennissen zullen er ‘oud’ en ‘nieuw’ vieren.   Lees het vervolg ...
Welke verschillen zijn er tussen het pensioen en het lange termijnsparen? 07/11/2019 - Wie pensioensparen en lange termijnsparen combineert, betaalt het jaar daarop 1000 euro minder belastingen. Bovendien bouw je een mooi appeltje op voor de dorst. Maar wat is het verschil tussen pensioensparen en lange termijnsparen? Lees het vervolg ...
Bedrijven: fiscaal interessant om nog in 2019 te investeren ? 21/10/2019 - Je hebt wellicht al de vraag gesteld: ik heb een kleine vennootschap, op termijn moet de  bestelwagen vervangen worden, investeert de vennootschap nog  in 2019? Of wacht ze liever tot 2020? Lees het vervolg ...

Voor u gelezen

Geen feed gevonden

Nieuwsbrief

Onjuist

Onjuist

Verplicht veld

Invalid Input

Contactgegevens

Guido Geernaert NV
Dorpsstraat, 165
8340 Sijsele
FSMA nr 011334 A
Tel 050/35.23.27
info@guidogeernaert.be
Maak hier online uw afspraak