Contacteer ons   050/35 23 27 -  info@guidogeernaert.be Maak hier online uw afspraak -

  • Home
  • Verzekeringen particulieren

Corona-virus

 COVID 19 Pandemic Public Domain 600x400 1

Beste Klanten,

Ook wij willen ons steentje bijdragen om de verspreiding van het CORONA-virus zoveel mogelijk te beperken. 

WE HEBBEN HIERDOOR BESLOTEN OM HET FYSIEKE KANTOOR TE SLUITEN VOOR DE KOMENDE WEKEN TENEINDE HET RISICO OP BESMETTING VOOR U EN ONZE MEDEWERKERS UIT TE SLUITEN.

Uiteraard zullen we u nog steeds zo goed mogelijk bijstaan voor al uw vragen op 050/35.23.27 of liefst via onze gekende digitale kanalen:

Mogen we u vragen om zoveel mogelijk de rechtstreekse lijnen en emailadressen van uw contactpersonen te gebruiken hiervoor via deze link: https://guidogeernaert.be/nl/over-ons/onze-ploeg (hier vindt u de rechtstreekse email adressen van alle medewerkers.)

Indien u documenten wenst binnen te brengen (aanrijdingsformulieren / aanvraag tot inschrijving van een voertuig, …), dan kunt u deze steeds deponeren in de brievenbus links naast de inkomdeur van het Immokantoor. Deze wordt dagelijks geleegd en opgevolgd.

We vragen echter om zoveel mogelijk digitaal te versturen, wij werken namelijk sowieso volledig paperless.

We wensen u op voorhand te bedanken voor uw solidariteit en uw begrip!

Samen met u hopen we dat we zo snel mogelijk opnieuw kunnen overschakelen naar onze normale dienstverlening.

Welkom op onze website

Via deze website willen wij onze klanten ook via de digitale weg de service verlenen die ze van ons gewend zijn. De website is het verlengde van wat wij elke dag voor u doen in het kantoor. Namelijk ervoor zorgen dat de risico’s waar u dagelijks mee in contact komt zo goed mogelijk afgedekt zijn. Dit doen we door u te informeren (product- en andere nuttige info) maar ook door u met raad en daad bij te staan. (zie contactpagina’s, of onze chatfunctie)

Dicht bij onze klanten staan is een van onze belangrijkste doelstellingen, en deze website is een van de middelen die ons daarbij helpt.

brocomnl2

Lees meer

Actualiteit

Wat moet je eigenlijk weten over een ‘oldtimer’? 07/04/2020 - De oldtimers, je ziet ze in de lente weer massaal naar buiten komen. In de laatste vijf jaar is het aantal oldtimers met 50% gestegen. Alle soorten categorieën, van zeer dure en unieke exemplaren, over ‘nostalgische’ sportwagens tot hippe busjes. Eén ding is zeker, de Belgen zijn gehecht aan hun oldtimer. Lees het vervolg ...
Coronavirus: annulatie-, reisbijstands- en ziekteverzekeringen 13/03/2020 - Naar aanleiding van het uitbreken van het coronavirus staat er op de website van Assuralia en ABCverzekering volgend overzicht. Lees het vervolg ...
Een ongeval in een restaurant. Welke verzekering komt tussen? 07/03/2020 - Een ongevalletje in een horecazaak is vlug gebeurd. Een klant glijdt uit over een natte plek. Of door een onvoorzichtigheid van de uitbater of de kelner wordt er hete soep over de klant gegoten met schade aan een duur kostuum (of jurk) en misschien met lichamelijke schade als gevolg. Het komt er op neer als uitbater van een horecazaak goed verzekerd te zijn. Lees het vervolg ...

Voor u gelezen

Geen feed gevonden

Nieuwsbrief

Onjuist

Onjuist

Verplicht veld

Invalid Input

Contactgegevens

Guido Geernaert NV
Dorpsstraat, 165
8340 Sijsele
FSMA nr 011334 A
Tel 050/35.23.27
info@guidogeernaert.be
Maak hier online uw afspraak