Contacteer ons   050/35 23 27 -  info@guidogeernaert.be Maak hier online uw afspraak -

  • Home

Online onderschrijven

Onderstaande modules die rechtstreeks zijn gelinkt aan de website van de verzekeraar laten het u toe zonder tussenkomst van ons kantoor een polis te onderschrijven. Op deze manier kan u 24/7 intekenen. Handig bijvoorbeeld als u op reis vertrekt en u een bijstandsverzekering bent vergeten af te sluiten. Of als u door uw drukke agenda geen tijd hebt om tot op kantoor te komen. De polissen worden gelinkt aan ons kantoor, en wij krijgen via de verzekeraar ook zicht op de  documenten. Zo zijn wij op elk moment volledig mee met uw situatie en kunnen wij ook inspelen op uw noden op gebied van deze verzekeringen. 

 

Brandverzekering woning van AG Insurance: bereken je tarief.
banner SiteWeb Courtier 1300x422px NL v02
Euromex banner 300x250
RECHTSBIJSTAND
Bereken nu je tarief.
pvelo 180x150 nl
FIETSVERZEKERING.  
Tarief en onderschrijving.
DKV
HOSPITALISATIEVERZEKERING 3 hospitalisatieverzekeringen om te beantwoorden aan je behoeften. Vergelijk de verschillende dekkingen en kies de formule die het best bij je past.
Meer info en onderschrijven.
DKV
TANDVERZEKERING Waarom je tanden verzekeren? Een mooi en gezond gebit geeft je een positieve uitstraling. Maar kosten voor tandzorg kunnen al snel oplopen! Dankzij DKV SMILE kan je op elk moment alle nodige zorgen voor je tanden betalen, zodat jij en je kinderen vol zelfvertrouwen in het leven kunnen staan. 
Bereken je tarief en onderschrijf.
 
 
 

Voor u gelezen

Geen feed gevonden

Nieuwsbrief

Onjuist

Onjuist

Verplicht veld

Invalid Input

Contactgegevens

Guido Geernaert NV
Dorpsstraat, 165
8340 Sijsele
FSMA nr 011334 A
Tel 050/35.23.27
info@guidogeernaert.be
Maak hier online uw afspraak